Postup přípravy receptu Bylinkový trhanec s tvarohovou omáčkou:
Smísíme kysanou smetanu s vejci, moukou a 500 ml mléka. Vymícháme hladké, řídké těsto, které necháme 5 minut odstát. V pánvi rozpálíme olej a nalijeme na něj polovinu těsta. Po obou stranách dozlatova opečeme silnější omeletu. Vyjmeme ji z pánve a odložíme stranou do tepla. Stejným způsobem usmažíme omeletu i z druhé půlky těsta. Ve zbývajícím mléce rozetřeme tvaroh. Opereme pažitku a osušíme ji. Několik snítek odložíme stranou na ozdobu, zbytek drobně pokrájíme. Nakrájenou pažitku vmícháme do tvarohového krému. Ochutíme solí. Opereme a osušíme petrželku. Omelety pomocí dvou vidliček natrháme na malé kousky a rozdělíme na talíře. Přidáme tvarohovou omáčku a ozdobíme snítkou pažitky a petrželky.
Fotky receptu Bylinkový trhanec s tvarohovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!