Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cannelloni s houbovou nádivkou

fotka Cannelloni s houbovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Cannelloni s houbovou nádivkou:

2 cibule  | 1 stroužek česneku  | 300g hub  | 6 rajčat  |  sůl  |  pepř  | 16 cannelloni  | 250ml smetany  | 2 lžíce maggi světlé jíšky  | 50g parmezánu  | 150g strouhané goudy

Postup přípravy receptu Cannelloni s houbovou nádivkou:

Oloupeme cibuli a česnek a obojí pokrájíme nadrobno. Houby nakrájíme na kousky. Spaříme a rozpůlíme rajčata, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na kostičky. Troubu předehřejeme na 175 stupňů.

V pánvi rozpálíme olej a cibuli s česnekem na něm osmahneme. Přisypeme houby, rajčata, rozmarýn a tymián. Směs prohřejeme, osolíme a opepříme.

Neuvařené cannelloni naplníme houbovou nádivkou a vyrovnáme do pekáčku. Svaříme vývar se smetanou, zahustíme MAGGI světlou jíškou a přimícháme parmezán.

Omáčkou zalijeme těstoviny a posypeme strouhanou goudou. Pekáč dáme do trouby a 40 minut pečeme.


Fotky receptu Cannelloni s houbovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cannelloni s houbovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !