Postup přípravy receptu Cannelloni s houbovou nádivkou:
Oloupeme cibuli a česnek a obojí pokrájíme nadrobno. Houby nakrájíme na kousky. Spaříme a rozpůlíme rajčata, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na kostičky. Troubu předehřejeme na 175 stupňů.
V pánvi rozpálíme olej a cibuli s česnekem na něm osmahneme. Přisypeme houby, rajčata, rozmarýn a tymián. Směs prohřejeme, osolíme a opepříme.
Neuvařené cannelloni naplníme houbovou nádivkou a vyrovnáme do pekáčku. Svaříme vývar se smetanou, zahustíme MAGGI světlou jíškou a přimícháme parmezán.
Omáčkou zalijeme těstoviny a posypeme strouhanou goudou. Pekáč dáme do trouby a 40 minut pečeme.
Fotky receptu Cannelloni s houbovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!