Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čekankové puky se žampióny

fotka Čekankové puky se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Čekankové puky se žampióny:

6 ks čekankových puků  | 5 lžic sójového oleje  | 2 cibule  | 200 g žampiónů  | 2 lžíce sójové mouky  | 2 lžíce grahamky  | 1 lžička Vegety speciál  | špetka drceného kmínu  | špetka tymiánu  |  voda  |  rajčata, petrželka  | 1 lžíce domácího kečupu

Postup přípravy receptu Čekankové puky se žampióny:

Čekankové puky očistíme a uvaříme v nesolené vodě do měkka. Nakrájíme cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme plátky očištěných žampiónů, kmín, tymián a Vegetu speciál. Podusíme, zaprášíme moukou a chvíli povaříme. Odstavíme z plotny a vmícháme 1 lžíci kečupu. Podušenou směsí polijeme uvařené puky, které jsme dali do vymazaného pekáče a chvíli prohřejeme. Hotové jídlo podáváme s rýži natural, zdobíme kolečky rajčat a sekanou zelenou petrželkou.


Fotky receptu Čekankové puky se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čekankové puky se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !