Použité suroviny receptu Celerový salá s kuřecím masem:
200 g celeru
| 300 g pečeného kuřecího masa
| 2 lžíce citronové šťávy
| 2 lžíce kečupu
| 1 kelímek bílého jogurtu
| 200 g rajčat
| 1 malá kyselá okurka
| sůl
| pepř
| pažitka
| sojová omáčka
Postup přípravy receptu Celerový salá s kuřecím masem:
Očištěný a omytý celer najemno nastrouháme, vložíme do mísy a pokapeme citronovou šťávou. Pak k němu přidáme kuřecí maso pokrájené na malé kousky a drobně nakrájenou okurku. Jogurt rozšleháme s kečupem, okořeníme pepřem, jemně nakrájenou pažitkou, několika kapkami sojové omáčky, solí a zálivku nalijeme na připravené přísady. Promícháme a necháme odležet.
Fotky receptu Celerový salá s kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!