Použité suroviny receptu Celerový salát s pečeným masem:
zelené bylinky
| 1 dl smetany
| sůl, pepř
| 2 lžíce hořčice
| 100 g majonézy
| 200 g pečeného vepřového masa
| citronová šťáva
| 1 středně velký celer
Postup přípravy receptu Celerový salát s pečeným masem:
Celer očistíme, opereme a nastrouháme na tenké plátky, zakapeme citronovou šťávou a necháme v chladu rozležet. Maso drobně pokrájíme a přidáme k celeru. Majonézu rozmícháme s hořčicí, smetanou, pepřem, solí a přidáme k salátu. Podáváme jako předkrm, jednotlivé porce sypeme zelenými bylinkami. Můžeme podávat i jako lehkou večeři s bílým pečivem.
Fotky receptu Celerový salát s pečeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!