Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celozrnné bulky plněné vejci

fotka Celozrnné bulky plněné vejci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Celozrnné bulky plněné vejci:

2 šalotky  | 8 vajec  |  pepř  |  sůl  | 400 g žampiónů  | 4 lžíce pažitky  | 4 celozrnné bulky  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Celozrnné bulky plněné vejci:

Šalotky očistíme a nakrájíme nadrobno. Osmažíme je na části rozehřátého másla dosklovata. Pak přidáme očištěné a nakrájené žampiony. Restujeme, dokud se z hub neodpaří větší část vody.

Mezitím z bulek seřízneme vršek a vydlabeme část vnitřku. Vydlabané bulky položíme na plech a v troubě rozpékáme tak dlouho, až budou horké a lehce křupavé.

K houbám přidáme zbylé máslo a vlijeme vejce, rozšlehaná se solí a mletým pepřem. Zvolna a za stálého míchání zahušťujeme. Vejce musí mít krémovitou konzistenci. Pak je odstavíme, vmícháme nasekanou pažitku a necháme dojít.

Rozpečené bulky naplníme vaječnou směsí, přiklopíme odkrojeným vrškem a ihned podáváme.


Fotky receptu Celozrnné bulky plněné vejci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celozrnné bulky plněné vejci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !