Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Černý kořen vařený s máslem a sýrem:
500 g černého kořene
| 50 g strouhaného sýru
| 3 lžíce rostlinného másla
| muškátový květ
| sůl
| 1 lžíce sójové omáčky
| 1 lžíce Vegety speciál
Postup přípravy receptu Černý kořen vařený s máslem a sýrem:
Do vody dáme muškátový květ, sůl a Vegetu speciál a vaříme. Do vařícího vývaru vložíme oloupaný černý kořen, nakrájený asi na 2 cm kousky, uvaříme do měkka, cedníkem vyjmeme. Polejeme rozehřátým máslem a posypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Černý kořen vařený s máslem a sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!