Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 18 |
|
|
Použité suroviny receptu Červený květák s pečenými brambory:
1 květák
| 1 malou cibuli
| 4 stroužky česneku
| 200 g kečupu
| 4 lžíce oleje
| 600 g brambor
| podle chuti: sůl, pepř, zelenou petrželku a kmín
Postup přípravy receptu Červený květák s pečenými brambory:
Květák dejte do vody, přidejte sůl, kmín a povařte téměř do měkka. Brambory dobře vydrhněte kartáčkem, uvařte do poloměkka, nakrájejte na kolečka a naskládejte do olejem vytřeného pekáčku. Osolte a zapečte dozlatova. V pánvi zpěňte na oleji drobně nakrájenou cibuli, pak česnek, vmíchejte kečup a na růžice rozebraný květák, společně krátce povařte a posypte nasekanou petrželkou.
Fotky receptu Červený květák s pečenými brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!