Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 30.06. 2024
Dnes má svátek Šárka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chavitsi pontiako

fotka Chavitsi pontiako
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Chavitsi pontiako:

200 ml studené vody  | 200 g Nivy  | 100 g sýru feta nebo balkánského sýru  | 2 vrchovaté lžíce hladké mouky  | 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Chavitsi pontiako:

V nerezové pánvi rozdrobíme na větší kousky fetu a nivu. Mouku - 2 vrchovaté nebo 3 zarovnané polévkové lžíce - rozmícháme ve studené vodě, přilijeme do pánve a jemně zamícháme.
Je žádoucí, aby se sýrová směs přichytila na dno pánve, proto mícháme opatrně (neodškrabujeme ode dna). Asi po 4 minutách, až směs zhoustne, přidáme olivový olej, opět jemně promícháme. Snížíme teplotu, nemícháme a necháme sýrovou směs "probublávat" tak dlouho, až se na dně vytvoří přichycená vrstva červenavé barvy - tu průběžně kontrolujeme - pozor na připálení (zhořknutí).





Fotky receptu Chavitsi pontiako:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chavitsi pontiako
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !