Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest s tvarohem

fotka Chřest s tvarohem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chřest s tvarohem:

1 šalotka  | 300 g tvarohu  | 50 ml oleje  | 50 ml mléka  | 1/2 červené papriky  | 1 stroužek česneku  |  sůl  |  čerstvě mletý barevný pepř  |  cukr  | 1 kg zeleného chřestu  | 10 g másla  | 150 ml smetany ke šlehání  | 30 g lněného semínka

Postup přípravy receptu Chřest s tvarohem:

Šalotku oloupat a nadrobno pokrájet. Spolu s tvarohem, olejem a mlékem ji pak utřít v míse do krému. Papriku nejprve omýt, osušit, očistit, zbavit jadérek, rozkrájet na kostičky a vmíchat do tvarohového krému. Přilisovat oloupaný česnek a krém promíchat. nakonec ho ještě osolit a opepřit, je-li příliš hustý, přidat trochu mléka.
Spodní třetinu chřestových výhonků oloupat a odříznout zdřevnatělé konce. Chřest vložit do osolené vody a vařit dle tloušťky výhonků 8 - 12 minut. Vyjmout a nechat okapat. Smetanu ušlehat dotuha a vmíchat do krému. Chřest s krémem rozdělit na talíře, posypat lněným semínkem. Podávat s telecími řízky a malými pečenými brambůrkami.


Fotky receptu Chřest s tvarohem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest s tvarohem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !