Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.09. 2024
Dnes má svátek Václav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřestové rizoto se smrži

fotka Chřestové rizoto se smrži
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Chřestové rizoto se smrži:

80 g divoké ryže  | 1 šalotka  | 50 g másla  | 1 lžíce olivového oleje  | 50 ml bílého vína  | 80 g rýže na rizoto  | 600 ml drůbežího vývaru  | 1 svazek chřestu  | 20 g čerstvých jedlých smržů  | 1 lžička másla  | 50 g parmazánu

Postup přípravy receptu Chřestové rizoto se smrži:

Divokou rýži máčíme 2 hodi­ny ve studené vodě. Šalotku na­krájíme. Na pánvi ro­ze­hřejeme půlku másla a olej, šalotku ne­cháme zesklovatět, přelijeme vínem a povaříme. Přidáme slitou divokou rýži a rýži na rizo­to. Přilijeme trochu vývaru, ne­cháme vyva­řit a přidáme zby­tek.

Chřes­tu seřízneme dolní konce. Smrže podélně roz­pů­líme, oblanšírujeme, necháme vychladnout a osmahneme na másle. Smrže i chřest při­dáme k rýži a necháme ještě 3 minuty vařit. Po odstavení vmí­chá­me máslo a parmazán. Osolíme, opepříme.


Fotky receptu Chřestové rizoto se smrži:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřestové rizoto se smrži
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !