Použité suroviny receptu Ciabatta se ztraceným vejcem:
1 l vody
| 2 vejce
| 2 hrsti listového špenátu
| 1 lžička octa
| špetka soli
| 2 ciabatty
| 1 balení žampiónů
| špetka chilli
| 100 g anglické slaniny
Postup přípravy receptu Ciabatta se ztraceným vejcem:
Nejdříve si připravte ztracená vejce. Vodu s octem a solí přiveďte do mírného varu. Pomocí lžíce vytvořte vodní vír, do kterého opatrně vyklepněte syrové vajíčko. Nechte mírně vařit přibližně dvě minuty. Podávejte na pečené ciabattě, kterou obložte čerstvým špenátem. Posypejte chilli a žampiony, které lehce opečte na másle spolu se slaninou.
Fotky receptu Ciabatta se ztraceným vejcem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!