Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cibulové brambory s anglickou slaninou

fotka Cibulové brambory s anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Cibulové brambory s anglickou slaninou:

8 velkých brambor  | 3 velké cibule  | 300 g anglické slaniny  | 2 stroužky česneku  |  cibulová nať  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Cibulové brambory s anglickou slaninou:

Omyjeme brambory, oloupeme a pokrájíme na drobné hranolky. Osušíme papírovou utěrkou, nadrobno nakrájíme cibule, cibulovou nať na proužky. Ve velké míse vše smícháme s brambory, osolíme a opepříme. Na proužky nakrájíme slaninu a přidáme k bramborám. Přidáme česnek, pokud ho nemáte rádi, nemusí být. Vše důkladně promícháme a rovnoměrně rozložíme do olejem lehce vymazané zapékací mísy. Pečeme asi 35-45 minut až brambory změknou a pokrm dostane zlatou barvu.


Fotky receptu Cibulové brambory s anglickou slaninou:

Cibulové brambory s anglickou slaninou
Cibulové brambory s anglickou slaninou
Fotky vložil: avalanche2 
Hodnocení receptu Cibulové brambory s anglickou slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !