Vložil: | Hanalka1 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Cibulové hovězí po indicku:
1 kg cibule
| 500 g vařeného hovězího
| 250 ml silného vývaru
| 3 lžíce oleje
| hladká mouka
| hrst rozinek
| 3 rajčata
| 1 lžička zázvoru
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Cibulové hovězí po indicku:
Vařené maso nakrájíme na proužky o síle prstu, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátem oleji dozlatova opečeme. Společně s masem osmahneme i na kolečka nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zežloutne zalijeme vývarem, přidáme zázvor a chvilku dusíme. Ve finále vložíme k masu oprané a okapané rozinky, na kousky rozkrájená a oloupaná rajčata a vše ještě chvilinku dusíme. Podává se s rýží.
Fotky receptu Cibulové hovězí po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!