Postup přípravy receptu Čínské měšce se špenátem:
Mouku smícháme na pomoučené vále s vodou a špetkou soli a vypracujeme hladké těsto. Potom ho vyválíme a nakrájíme na čtverečky velké asi 5x5 cm. Lišty spaříme vroucí vodou, opláchneme studenou vodou a nadrobno je nakrájíme. Houby v misce spaříme horkou vodou a necháme 20 minut bobtnat. Pak je scedíme, tvrdé třeně odřízneme, kloboučky nakrájíme a přidáme ke špenátu. Ochutíme zázvorem, sójovou omáčkou, olejem, mírně osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do středu každého čtverečku dáme lžičku špenátové směsi, těsto zbalíme a nahoře zakroutíme. Měšce dáme na napařovací vložku, přiklopíme pokličkou a v páře vaříme 20-25 minut nebo je uvaříme ve vodě. Suroviny na omáčku smícháme. Měšce podáváme s připravenou omáčkou.