Postup přípravy receptu Citronové krůtí řízky s petrželkou:
Petrželku opláchneme, 4 snítky odložíme stranou na ozdobu a zbytek nasekáme najemno. Z 1 citronu vymačkáme šťávu. Druhý citron důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké ozdobné plátky. Maso rozklepeme dotenka, osolíme a opepříme. Polovinu másla a olej rozehřejeme na pánvi. Když začne tuk pěnit, vložme do něj plátky masa, opečme je z každé strany asi půl minuty a přendáme je na nahřátý talíř. Do tuku na pánvi přilijeme vývar a mícháme, postupně přidáme zbytek másla, část citronové šťávy a nasekanou petrželku. Do nálevu vložíme maso, prohřejeme ho a dochutíme dle potřeby zbytkem citronové šťávy, solí a pepřem. Rozdělíme na porce a ozdobíme plátky citronu a petrželkou. Podáváme s bílým pečivem.