Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Čočka po římsku

fotka Čočka po římsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Čočka po římsku:

250 g čočka  |  cibule  |  rajský protlak  |  kečup  |  olej  |  sůl  |  pepř  |  tymián  |  slunečnicová semínka  |  oregano

Postup přípravy receptu Čočka po římsku:

Předem namočenou čočku uvaříme doměkka. Na oleji osmažíme nadrobro nakrájenou cibulku. Přidáme protlak, tymián, pepř, oregano a prohřejeme. Vmícháme uvařenou čočku spolu s asi 1 hrnkem vývaru z čočky, aby čočka získala správnou konzistenci (něco jako čočka na kyselo). Osolíme, můžeme dochutit kečupem. Slunečnicová semínka opražíme nasucho na pánvi a posypeme jimi porce čočky. Podáváme s chlebem nebo topinkou.


Fotky receptu Čočka po římsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čočka po římsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !