90 g moučkového cukru
| 200 g másla
| 120 g mleté mandle
| vanilkový cukr
| 200 g hladké mouky
| 24 g kakao
| moučkový cukru na posypaní
| vanilkový cukr
Postup přípravy receptu Čokoládové kroužky:
Můžeme použít mleté mandle nebo ořechy. Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto. Zabalíme jej do fólie a necháme do druhého dne odpočinout v lednici. Na masovém strojku s nástavcem tvoříme kroužky. Čokoládové kroužky pečeme ve vyhřáté troubě. Ještě teplé čokoládové kroužky obalíme ve smíchaném vanilkovém a moučkovém cukru. Čokoládové kroužky uložíme do krabice a necháme uležet. Podáváme podle možnosti nebo příležitosti.
Fotky receptu Čokoládové kroužky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!