Použité suroviny receptu Čokoládové sušenky s mandlemi:
2 ks bílků
| 200 g mletých mandlí
| 2 lžíce kvalitního kakaového prášku
| 120 g moučkového cukru
Postup přípravy receptu Čokoládové sušenky s mandlemi:
Troubu předehřejeme na 200 stupňů a plech vyložíme papírem na pečení. Bílky smícháme s ostatními ingrediencemi tak, aby vznikla hustá hmota. Navlhčenýma rukama z ní vytvoříme kuličky velikosti vlašského ořechu a rozložíme je na plech. Ve vyhřáté troubě pečeme 11 minut. Dobře čas hlídáme, čím déle v ní budou, tím více se ztratí jejich měkký a vláčný vnitřek. Po upečení necháme sušenky chvíli vychladnout na plechu, pak je dáme na talíř nebo mřížku.
Fotky receptu Čokoládové sušenky s mandlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!