300 g višní
| 1 dl rumu
| 150 g hořké čokolády
| 1 ks bílku
| 100 g cukru
| potravinářské barvivo
| alobal
Postup přípravy receptu Čokoládové višně:
Z alobalu vystřihneme kolečka 6-7 cm. Na hrdle větší láhve zformujeme každé kolečko do tvaru košíčku. Do každého položíme višni přes noc namočenou v rumu. V horké vodě rozpustíme čokoládu, dobře promícháme a lžičkou naléváme na višni po okraj košíčku. Bílek vyšleháme s cukrem. Polovinu obarvíme červeně, druhou zeleně. Stříkačkou uděláme na vršku košíčku dva červené body - jako višně a spojíme obráceným "V" ze zelené polevy jako stopka.
Fotky receptu Čokoládové višně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!