Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Crostone ai funghi (topinky s houbami)

fotka Crostone ai funghi (topinky s houbami)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Crostone ai funghi (topinky s houbami):

4 plátky toskánského chleba (můžeme nahradit bagetou nebo vekou)  | 500g čerstvých hub, nejlépe hříbků  |  olivový olej Bertolli Extra Vergine  | 1 stroužek česneku  | 1 čerstvá šalvěj  | 1 chili koření  | 1 čerstvá pažitka  |  mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Crostone ai funghi (topinky s houbami):

Chleba opečeme a položíme na talíř. Houby očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme česnek, šalvej, chilli, pepř a sůl. Dusíme na mírném ohni, poté přidáme houby a dusíme dalších 15 – 20 minut na silnějším ohni, dokud se nevypaří šťáva z hub. Houbovou směs poté vrstvíme na topinky a zdobíme nasekanou pažitkou. Podáváme nejlépe teplé.


Fotky receptu Crostone ai funghi (topinky s houbami):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Crostone ai funghi (topinky s houbami)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles