Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cuketa na čínský způsob

fotka Cuketa na čínský způsob
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Cuketa na čínský způsob:

1 kg cuket  | 1 cibule  | 4 zelené papriky  | 3 rajčata  | 2 velké mrkve  | 1-2 petržele  | 1 konzerva žampionů  | 100 g mandlí  | 2 lžíce sójového granulátu  | 1 bílý jogurt  |  kečup  |  olej  |  sůl  |  mletá paprika  |  sójová omáčka  |  vegeta  |  pepř  |  čili

Postup přípravy receptu Cuketa na čínský způsob:

Všechnu zeleninu očistíme, drobně nakrájíme. Na oleji nejdříve orestujeme cibuli, pak přidáme kromě cuket a rajčat všechnu zeleninu, osolíme ji a udusíme do poloměkka. Poté přidáme k zelenině i cukety, rajčata, plátky žampionů, nasekané mandle a dobře promícháme. Předem namočený granulát zlijeme, přidáme ke směsi, dochutíme kořeninami, kečupem, sójovou omáčkou a udusíme doměkka. Podáváme s dušenou rýží, přelité jogurtem.


Fotky receptu Cuketa na čínský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cuketa na čínský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles