Použité suroviny receptu Cukroví z vnitřního sádla:
250 g plstního (vnitřního) sádla
| 300 g hladké mouky
| 250 ml šlehačky
| 1 sáček vanilkového cukru
| dle chuti: moučkový cukr
Postup přípravy receptu Cukroví z vnitřního sádla:
Sádlo pomeleme a spolu s moukou a šlehačkou smícháme v míse na hladké těsto. Rozválíme na asi půl centimetru vysokou placku a vypichujeme z ní velké vzory, protože při pečení se dost zmenší. Dáváme na suchý nevymazaný plech, blízko sebe, protože se zmenší a neslepí. Pečeme v hodně vyhřáté troubě na 200 °C, dorůžova. Po upečení ještě teplé balíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.
Fotky receptu Cukroví z vnitřního sádla:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!