Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příprava marcipánové hmoty

fotka Příprava marcipánové hmoty
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Příprava marcipánové hmoty:

100 g mandlí  | 100 g moučkového cukru  | kousek bílku

Postup přípravy receptu Příprava marcipánové hmoty:

Spařené a oloupané mandle na jemno nastrouháme. Přidáme prosetý cukr, napěněný bílek a třeme až vznikne hladká a vláčná hmota. Je-li příliš řídká, přidáme cukr, v opačném případě ještě kousek bílku. Hmotu můžeme různě přibarvovat potravinářským barvivem.



Fotky receptu Příprava marcipánové hmoty:

Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Příprava marcipánové hmoty
Fotky vložil: hlouskova,Marci7,Mangovka 
Hodnocení receptu Příprava marcipánové hmoty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !