Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sádláky

fotka Sádláky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Sádláky:

těsto  | 500 g cukru  | 500 g sádla na pečení  | 600 g hl. mouky  | 200 g kakaa  | na ozdobu cukr moučka  | náplň rybízová zavařenina

Postup přípravy receptu Sádláky:

Ze surovin vypracujeme těsto. Těsto na sádláky necháme vychladit v lednici, aby se nám s ním lépe pracovalo.

Ukrojíme si část těsta, ze kterého vytvoříme váleček. Ten nakrájíme na stejně velké kousky. Z těchto pak vykoulíme malé kuličky asi 1,5 - 2 cm v průměru. Sádláky klademe na plech, necháváme větší mezery. Až máme celý plech, vezmeme si klasickou dřevěnou vařečku a druhým koncem naděláme dírky. Můžeme kuličky trošku rozplácnout, aby z nich byly hezké koláčky.

Sádláky potom pečeme v mírné troubě. Po vychladnutí dírky plníme nejlépe marmeládou z černého rybízu. Lze použít jakoukoliv kyselejší, my jsme zvyklí na tuto. Nakonec sádláky poprášíme cukrem.


Fotky receptu Sádláky:

Sádláky
Sádláky
Sádláky
Sádláky
Sádláky
Sádláky
Sádláky
Fotky vložil: Ježíšek,Aksuna,LI0NESS 
Hodnocení receptu Sádláky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !