Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dánská kuřecí pomazánka:
Do salátu: cca 1/2 kuřete nebo slepice (možno použít i zbytky
| 1 sklenka sterilované žampióny
| 1 sklenka sterilovaný chřest
| podle chuti: majonéza
| 1 lžíce polotučné hořčice
| pepř mletý, sůl
| Na zdobení: vařené vejce, rajské, čerstvá paprika, salátová okurka
Postup přípravy receptu Dánská kuřecí pomazánka:
Kuřecí vařené (či pečené) maso, žampiony a okapaný chřest nakrájíme na jemné nudličky smícháme s majonézou, hořčicí, solí a pepřem. Po vychlazení v lednici mažeme na chlebíčky nebo toasty. Ozdobíme natvrdo vařeným vejcem, plátky rajčete
nebo salátové okurky, či proužky čerstvé papriky.
Fotky receptu Dánská kuřecí pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!