Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný květák s parmezánem

fotka Zapékaný květák s parmezánem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 102

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s parmezánem:

20 g másla  | 1 květák  |  máslo na potření  |  sůl  | 150 g parmezánu

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s parmezánem:

Květák rozbereme na růžičky. Vložíme jej na 15 minut do osolené vody.
Parmezán nastrouháme.
Mezitím si dáme do většího hrnce vařit dostatek vody. Vroucí vodu trochu osolíme.
Růžičky květáku z osolené vody propláchneme a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme je zhruba 15 minut. Vytáhneme je z vody, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
Zapékací misku vymažeme trochou máslem a posypeme ji asi třetinou sýra. Asi 20 g másla nakrájíme na vločky. Pak na vrstvu sýra položíme růžičky květáku a posypeme zbytkem sýra. Na vrstvu sýra poklademe vločky másla.
Rozehřejeme troubu a při teplotě 220 °C zapékáme 15 minut.


Fotky receptu Zapékaný květák s parmezánem:

Zapékaný květák s parmezánem
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Zapékaný květák s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !