Postup přípravy receptu Domácí jarní závitky:
Jedná se o typicky čínský pokrm, který si v dnešní době můžete zakoupit na každém rohu nějakého bistra. Takže hurá do toho. Nejprve si připravíme těsto. Mouku přesijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Vlijeme ušlehané vejce a asi 1 lžíci studené vody. Mísíme vařečkou a vypracujeme hladké těsto. Dle potřeby vodu přidáme. Těsto necháme vychladit v ledničce nejlépe přes noc. Když je těsto odležené, vyndáme ho z ledničky a necháme, aby se ohřálo na pokojovou teplotu. Pomoučníme velkou pracovní plochu a vyválíme placku o síle asi 1 cm. Těsto nakrájíme na 12 stějně velkých čtverců, které vyválíme. Masové nudličky smažíme na oleji asi 2-3 minuty, přidáme zbývající přísady krom šlehaného vejce a vaříme další 3 minuty. Necháme vychladit. Naplníme čtverce, které jsme potřeli rozšlehaným vejcem. Čtverce přeložíme a utvoříme takové ruličky, které po obou koncích přitiskneme, aby nám náplň nevypadávala a osmažíme ve fritéze. Je to mňam, a navíc - co je důležité - víte, co jste si připravili!!