![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kynutý chléb z domácí pekárny : Suroviny dáme do pekárny v uvedeném sledu (napřed tekutiny) a pečeme na program NORMAL velikost II, kůrka světlá až střední. Sušený chlebový kvas jsem koupila v obchodě se zdravou výživou a bylinkam . ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlebové tyčinky grissini: Do vlažné vody přidejte droždí a smíchejte s moukou. Při pokojové teplotě nechte 40 min. kynout, pak z těsta vyválejte tyčinky dlouhé 15-20 cm. Posypte je hrubou mořskou solí a pečte v troubě při 180 ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmínový chlebíček: Vše vložíme do pekárny (v uvedeném pořadí), zapneme program 1 (základní, klasik, standard). Velikost 500g, propečení 3. Dobrou chuť:) ... ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s lískovými oříšky a rozinkami: Nejprve nalijeme do pečící misky tekuté suroviny, potom suroviny sypké. Nakonec kvasnice. Dbáme na to, aby kvasnice nebyly nasypány přímo na sůl.
Pak přidáme :
100 g lískových oříšků, nasekaných na ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s rajčatovým protlakem a olivami: Vše smícháme a olivy a oregano přidáváme až po zapípání. Je výborný. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení. ... ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s olivami a oreganem: Všechno smícháme a olivy a oregáno přidáme po zapípání. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení a velikost 1. ... ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špaldovo-žitný chléb: Všechny přísady smísíme a vložíme do domácí pekárny, zapneme příslušný program a chlebíček pečeme podle počtu minut, které programu přísluší.
... ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podmáslový bio chléb: V domácí pekárně zvolíme daný program, vložíme do ní veškeré suroviny, zavřeme, necháme chlebíček upéct podle počtu minut, které danému programu přísluší.
... ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rohlíky s majonézou: V pekárně si na program těsto necháme vypracovat kynuté těsto. Rozdělíme jej na dílky, každý zabalíme jako buchtu do bochánku a ten pak rozválíme válečkem na ovál. Z jedné strany stáčíme, až vytvoříme ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vícezrnné bulky: V pekárně si necháme připravit těsto na program těsto. Rozdělíme na dílky, ze kterých uděláme bochánky. Necháme je na plechu cca 20 minut kynout. Poté potřeme vajíčkem s mlékem a posypeme různými semí ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |