Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Francouzská bageta: Jakmile je těsto hotové, rozdělte je na 2 - 4 díly, vymodelujte je do tvaru dlouhých bochníků a nechte je odležet po dobu 30 - 40 minut. Udělejte v horní části několik šikmých zářezů a upečte chléb v ... …více»
|
18. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Lněný chléb: Ze surovin uděláme těsto a tvoříme do tvaru chleba. Pečeme v domácí pekárně. Nastavení pekárny: program základní, velikost střední, kůrka střední. ... ... …více»
|
17. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Celozrnné bochánky: Uděláme kvásek z 50 g mouky, vlažného mléka, droždí a cukru. Potom přimícháme mouku, vodu a sůl. Vypracujeme nelepivé těsto a dáme kynout. Z těsta vyválíme váleček a nakrájíme na stejné kousky. Z nich ... …více»
|
15. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Pšeničnožitný chléb: Suroviny vložit do pekárny a zapnout program klasik. ... ... …více»
|
15. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Housky z domácí pekárny: Do formy od pekárny vlijeme nejdříve vodu, olej, potom vložíme sůl, mouku a droždí. Zvolíme program "kynutá těsta". Po vykynutí uválíme rohlíky, housky nebo bulky dle vaší fantazie, posype ... …více»
|
13. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Chléb z domácí pekárny s uzeným masem: Vše dle pořadí dáme do domácí pekárny. Můžeme přidat uzené nakrájené na kostky. Místo celozrnné žitné mouky někdy používám chlebovou žitnou mouku a je to jako normální chléb.
... ... …více»
|
13. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Rýžová kaše z domácí pekárny: Do pekárny vložíme všechno kromě ovoce a spustíme program marmeláda, 20 minut před koncem přidáme ovoce. Pokud je kaše příliš hustá, přidáme trochu mléka nebo smetany, necháme dojít program do, konc . ... …více»
|
10. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Jednoduchý hrnkový chléb: Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program klasik - velký - světlá kůrka.
Po upečení necháme chléb vychladnout zabalený v utěrce. ... ... …více»
|
7. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Barevné krucánky: Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Příprava těsta. Po vykynutí těsto vyklopíme na lehce pomoučený vál a rukama krátce propracujeme. Rozdělíme je na 24 přibližně stejných d ... …více»
|
7. 04. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Pittas: Všechny suroviny vložíme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Domácí pekárnu nastavíme na program těsto. Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučenou plochu a hněteme 2 minuty. Poté je rozd ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |