![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb favorit: Do nádoby dáme vodu, ocet a olej. Přidáme obě mouky, do rohů dáme cukr a sůl, doprostřed sušené droždí. Po pípnutí přidáme chlebové koření a kmín.
Program Klasik, barva tmavá, velikost II. ... ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílý italský chléb ciabatta: Program 1 - velikost I - střední kůrka ... ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílý kmínový chléb: Do domácí pekárny dáváme všechny přísady v uvedeném pořadí, pečeme na program 2 – SPRINT. ... ... …více»
|
![]() |
11. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s olivami: Uděláme si kvásek z vody a droždí. Po 15 minutách ho vmícháme do mouky a zaděláme těsto se všemi ingrediencemi. Těsto přikryjeme a necháme v míse kynout cca 2 h. 30 min. Pak ho vyválíme a uděláme si 2 ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vdolky - houstičky: Všechny suroviny dáme do pekárny zapneme program příprava těsta. Po vykynutí dáme na vál tvoříme bochánky - houstičky dáme na plech vyložený pečícím papírem necháme nakynout potřeme rozšlehaným vejcem ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí chléb z kvásku: Nejméně 30 hodin před pečením chleba si připravíme chlebový kvásek, smícháme žitnou a pšeničnou celozrnnou mouku, přidáme droždí a vypracujeme bochánek co drží tvar, dáme na talířek a přikryjeme misko ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí bramborový chléb: Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto a pak ho necháme kynout (cca 3/4 hodiny. Uděláme šišku či bochánek a necháme opět kynout, jakmile je těsto na dotek pružné, můžeme začít péci. V předem předehřát ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Margotková buchta z pekárny: Suroviny dáme do pekárny v pořadí nejdřív tekuté, potom sypké. Pekárnu zapneme na program Těsto a necháme promíchat (cca 15 min). Potom vypneme, vyndáme háky a zapneme program Pečení. Propečení sleduj ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlobábovka z pekárny: Suroviny nandáme do pekárny v pořadí nejdříve tekuté, potom sypké. Chceme-li světlou bábovku, přidáme vanilkový cukr. Do tmavé 1 lžičku kakaa. Pekárnu nastavíme na program Těsto, necháme promíchat, vy ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kokosová (ořechová) buchta z pekárny: Suroviny dáme do pekárny v pořadí nejprve tekuté, potom sypké. Zapneme na pekárně program Těsto a necháme jen promíchat (cca 15 min).Vyndáme háky a zapneme program Pečení. Nemusí být pořádně upečeno, ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |