![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jidáše a skořicoví ježci: Já toto všechno naházím do pekárny kromě jednoho vejce, to je na potření. Nastavím program těsto a nechám zpacovat. Potom si z tšsta ukrajuji kousky, které vyvalím na hada asi 20 cm dlouhého a roluji ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jablkový chlebíček s banánem: Vše (kromě jablek) dáme do pekárny v uvedeném pořadí. Program Základní, po zvukovém signálu přisypeme nastrouhaná jablka.
... ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmínový chléb: Postup je pro všechny pekárny stejný, nejdříve dáváme tekuté přísady, potom sypké. Tento základní postup musíme dodržovat vždy, takže i u tohoto receptu.
Pečeme na Program č.1, 700 g hmotnost, kůrku ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlebíček panettone: Všechny suroviny (kromě ovoce, rozinek a kůry) dáme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí.
Přístroj nastavíme a zapneme na ZÁKLADNÍ program.
Po zaznění zvukového signálu přisypeme kandované o ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemný grahamový chléb: Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Klasik - kůrka světlá - malý.
... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žemle: Podle návodu dáme přísady do pekárny /vodu, máslo, rozkvedlané vejce, mouku, sušené mléko, cukr, sůl a nakonec droždí/.
Dáme do pekárny na stupeň 7-Těsto. Když je těsto hotové, vyjmeme z pekárny. ... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb se slunečnicovými semínky: Chléb pečeme v pekárně. Všechny suroviny dáme do pekárny. Nejdříve vodu, máslo, pak mouku, cukr, sůl a nakonec droždí. Slunečnicová semínka přidáme až později, během druhého hnětacího procesu, ... ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obyčejný bílý chléb : Pekárna ETA Harmony, prog. KLASIK, vel. 1 ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekový chleba: Suroviny dáváme do pekárny postupně tak, jak jsou uvedeny. Mouku si můžeme namíchat v poměru, jaký máme rádi. Místo celozrnné jsme už používali také obyčejnou polohrubou a chleba byl moc dobrý.
Česne ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s otrubami: Recept je určen pro pekárnu, takže postupujeme podle návodu k pekárně. Já to dělám tak, že do nádoby v pekárně naliju vodu, dám tabletu celaskonu. Ten nechám vyšumět a přidám mouku, sůl, otruby, semín ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |