Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavé dalamánky

Křupavé dalamánky
27. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Křupavé dalamánky : Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta. Po vykynutí těsto na vále rozdělíme na 12 přibližně stejných kousků a z každého vytvarujeme váleček. Naskládáme je na pl ... …více»

Plněné dalamánky

Plněné dalamánky
24. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Plněné dalamánky: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO. Mezitím si nakrájíme slaninu a nivu. Vykynuté těsto vyklopíme, namočíme si ruce a rozdělíme těsto na 12 stejně velkých kousk ... …více»

Šneci s náplní

Šneci s náplní
24. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Šneci s náplní: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO. Těsto rozdělíme na 2 nebo 3 kousky, vyválíme, naplníme náplní, smotáme jako roládu a nakrájíme na 1,5 až 2 cm silné ... …více»

Bagety ciabatta

Bagety ciabatta
24. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Bagety ciabatta: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO. Pak vytvarujeme bagety, potřeme slanou vodou a pečeme 20 min na 180 °C. Necháme ještě při mírnější teplotě dopéct. .. ... …více»

Italský bílý chléb

Italský bílý chléb
24. 02. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Italský bílý chléb: Nejdříve vlijeme do pekárny na chleba všechny tekuté suroviny, přidáme sůl, cukr, mouku, krupici, do které nasypeme droždí. Zvolíme velikost jedna a zapneme program SENDVIČ. Varianta s rajským pro ... …více»
 

Celozrnné pečivo

Celozrnné pečivo
24. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Celozrnné pečivo: 1. Mouky a všechny ostatní přísady kromě vejce a malé části semínek promícháme v míse a vařečkou vypracujeme hladké těsto, které necháme 15 minut kynout. Pak ho znovu propracujeme a necháme ... ... …více»

Sádlové housky

Sádlové housky
14. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Sádlové housky: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí (sádlo necháme rozpustit) a zapneme program TĚSTO. Po nakynutí upleteme housky, necháme na plechu ještě chvíli kynout, pak potřeme bílkem a ... …více»

Mazanec nejen na Velikonoce

Mazanec nejen na Velikonoce
14. 02. 2008 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Mazanec nejen na Velikonoce: Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program TĚSTO, po zvukovém signálu přidáme mandle a rozinky. Po ukončení programu vykynuté těsto vyndáme z nádoby, vytvoříme 2–3 bochánky a přendáme na plech ... …více»

Marmeláda z pekárny

Marmeláda z pekárny
13. 02. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Marmeláda z pekárny: Omyté, vypeckované ovoce pomeleme, nakrájíme nebo nasekáme - záleží jeké chceme mít v marmeládě kousky. Vložíme do pekárny, přidáme želírovací cukr a zapneme program MARMELÁDA (u pekárny ETA). Po skon ... …více»

Zemplínský koláč

Zemplínský koláč
4. 02. 2008 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Zemplínský koláč: Vše dáme do domácí pekárny. Pečeme na programu TOAST, barva světlá. ... ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !