![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavé dalamánky : Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta. Po vykynutí těsto na vále rozdělíme na 12 přibližně stejných kousků a z každého vytvarujeme váleček. Naskládáme je na pl ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné dalamánky: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO.
Mezitím si nakrájíme slaninu a nivu. Vykynuté těsto vyklopíme, namočíme si ruce a rozdělíme těsto na 12 stejně velkých kousk ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šneci s náplní: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO.
Těsto rozdělíme na 2 nebo 3 kousky, vyválíme, naplníme náplní, smotáme jako roládu a nakrájíme na 1,5 až 2 cm silné ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bagety ciabatta: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO. Pak vytvarujeme bagety, potřeme slanou vodou a pečeme 20 min na 180 °C. Necháme ještě při mírnější teplotě dopéct. .. ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italský bílý chléb: Nejdříve vlijeme do pekárny na chleba všechny tekuté suroviny, přidáme sůl, cukr, mouku, krupici, do které nasypeme droždí.
Zvolíme velikost jedna a zapneme program SENDVIČ.
Varianta s rajským pro ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celozrnné pečivo: 1. Mouky a všechny ostatní přísady kromě vejce a malé části semínek promícháme v míse a vařečkou vypracujeme hladké těsto, které necháme 15 minut kynout. Pak ho znovu propracujeme a necháme ... ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sádlové housky: Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí (sádlo necháme rozpustit) a zapneme program TĚSTO.
Po nakynutí upleteme housky, necháme na plechu ještě chvíli kynout, pak potřeme bílkem a ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mazanec nejen na Velikonoce: Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program TĚSTO, po zvukovém signálu přidáme mandle a rozinky.
Po ukončení programu vykynuté těsto vyndáme z nádoby, vytvoříme 2–3 bochánky a přendáme na plech ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marmeláda z pekárny: Omyté, vypeckované ovoce pomeleme, nakrájíme nebo nasekáme - záleží jeké chceme mít v marmeládě kousky. Vložíme do pekárny, přidáme želírovací cukr a zapneme program MARMELÁDA (u pekárny ETA). Po skon ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zemplínský koláč: Vše dáme do domácí pekárny. Pečeme na programu TOAST, barva světlá. ... ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |