Vložil: | Rybářová |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![5.35/10, hlasovalo 40 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.35/10, hlasovalo 40 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 40 |
|
|
Použité suroviny receptu Domácí studentská pochoutka:
200 g - 50% čokolády na vaření
| 30 g 100% tuku
| hrst rozinek
| - ořechů, lístk. jader
| - meruněk, švestek atd.
| Plastová krabice od vajec - dobře vymytá nebo plast.výlisek adventního kalendáře, papírové košíčky
Postup přípravy receptu Domácí studentská pochoutka:
Ořechy, rozinky a ostatní rozkrájet. Čokoládu rozpustit společně s tukem, vmíchat rozkrájené ořechy, rozinky a ostatní. Do krabice od vajec dávám polovinu lžíce. Do výlisku od adventního kalendáře podle toho, jak jsou motivy velké. Po řádném vychlazení lehce vymáčkneme a uložíme zpět do lednice, tak jako ukládáme nepečené cukroví. Plnit přímo můžeme i košíčky, ty tak do 2/3. Chutná všem, tedy těm, co mají rádi hořkou čokoládu. U nás moc chutnala našemu 14ti měsíčnímu vnoučkovi. Ty dva kousky jsem zachránila na fotografování ze 42 kousků.
Fotky receptu Domácí studentská pochoutka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!