Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dráteník (skoropizza)

fotka Dráteník (skoropizza)
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Dráteník (skoropizza):

400 g strouhaná cuketa  | 1/2 hrnku hladká mouka  | 1/2 hrnku hrubá mouka  | 5 vajec  | menší palice česneku  | 1 prášek do pečiva  | 1 cibule  |  majoránka, sůl,mletý kmín,  | 1/2 hrnku oleje  |  rajčata, papriky (dle potřeby)  | 200 g strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Dráteník (skoropizza):

Smíchat strouhanou cuketu, obě mouky + prášek do pečiva, vejce, olej, přidat česnek, cibuli, koření. Takto jednoduše se připraví těsto.

Vylejeme na vymaštěný a vysypaný plech, poklademe rajčaty na plátky a očištěnými nakrájenými paprikami (kolik se vejde), posypeme strouhaným sýrem.

Pečeme 45 minut při 150 stupních C.


Dráteník chutná teplý i studený.


Fotky receptu Dráteník (skoropizza):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dráteník (skoropizza)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka