Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží krokety s kerblíkem

fotka Drůbeží krokety s kerblíkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Drůbeží krokety s kerblíkem:

500 g syrového drůbežího masa  | 3 plátky bílé veky  | 1 vejce  | 1 malá cibulka  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 lžička hladké hořčice (nemá mít příliš výraznou chuť, aby nepřehlušila kerblík)  | 2 hrsti kerblíku  | dle potřeby: rostlinný tuk nebo olej na smažení

Postup přípravy receptu Drůbeží krokety s kerblíkem:

Drůbeží maso zbavíme kostí a kůže, nakrájíme na kostky a na masovém strojku umeleme. Z veky odkrojíme kůrku, střídku navlhčíme vodou, vymačkáme a spolu s vejcem přidáme k mletému masu. Zpracujeme a přidáme oloupanou, na malé kostičky nakrájenou cibuli, ochutíme solí, pepřem a hořčicí. Kerblík přebereme, krátce opláchneme a okapaný, jemně nakrájený přidáme do masové směsi. Mokrýma rukama vytvarujeme 10-12 kroket, které na rozehřátém tuku nebo oleji po obou stranách na mírném ohni opečeme.


Fotky receptu Drůbeží krokety s kerblíkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží krokety s kerblíkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !