Použité suroviny receptu Dušená mrkev s bramborem, dýní a hráškem:
5 mrkví
| 3 brambory
| ½ sáčku mraženého hrášku
| ½ velké sklenice sterilované dýně
| máslo
| 1 zeleninová kostka bez GS
| Solčanka
Postup přípravy receptu Dušená mrkev s bramborem, dýní a hráškem:
Na másle osmahneme na nudličky nastrouhanou mrkev, po chvilce přidáme i stejně upravené brambory. Zalijeme půllitrem vroucí vody, ve které jsme rozpustili 1 zeleninovou kostku. Na nepříliš mírném plameni pod pokličkou povaříme. Asi po 10 minutách přidáme mražený hrášek a po dalších asi 5 minutách kostičky sterilované okapané dýně. Nakonec dochutíme Solčankou, zahušťovat není třeba.
Fotky receptu Dušená mrkev s bramborem, dýní a hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!