Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau):
250 g rýže
| 1 cibule
| 60 g rostlinného tuku
| sůl
| 2 lžíce rozinek
| 4 lžíce sterilovaného hrášku
| 2 lžíce strouhaného kokosu
Postup přípravy receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau):
Cibuli nakrájíme na plátky, na tuku bez míchání dozlatova osmahneme a vidličkou vybereme na talířek. Propláchnutou a oschlou rýži vsypeme do zbylého tuku a mícháme 4-5 minut. Zalijeme vroucí osolenou vodou, zamícháme a krátce povaříme. Přidáme oprané rozinky a pod pokličkou podusíme. Do hotové rýže opatrně vmícháme okapaný hrášek. Rýži podáváme posypanou osmahnutou cibulí a strouhaným kokosem. Je to vhodná příloha k pečenému kuřeti.
Fotky receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!