Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.09. 2025
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené baklažány

fotka Dušené baklažány
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené baklažány :

4 ks lilky  |  sůl a pepř  | 1 - 2 lžíce vývaru (dle chuti)  | 2 ks rajčata  | 1/2 dl oleje  | 1 ks cibule

Postup přípravy receptu Dušené baklažány :

Nadrobno nakrájenou cibulku na oleji do zlatova osmažíme, přidáme na velká kolečka nakrájené baklažány a dusíme 5 minut. Takto připravenou zeleninu zalijeme vývarem a přidáme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata. Podle chuti přidáme sůl, pepř a dusíme pod pokličkou, do té doby až baklažány změknou.

Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Dušené baklažány :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené baklažány
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles