Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené fazolky

fotka Dušené fazolky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené fazolky:

1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 400 g brambor  | 400 g zelených fazolových lusků  | 2 lžíce oleje  | 250 ml zeleninového vývaru  | 4 rajčata  |  sůl, pepř  |  kayenský pepř  |  kmín  | 1 lžíce medu  | 2 lžíce praženého sezamu  | 3 lžíce sekané petrželky

Postup přípravy receptu Dušené fazolky:

Cibuli a česnek nasekáme. Oloupané brambory podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Lusky rozpůlíme. Cibuli a česnek necháme zesklovatět na oleji. Přidáme brambory, lusky a opečeme. Přilijeme vývar a vše dusíme asi 20 mminut. Spařená rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na nudličky. Přidáme do vývaru a dusíme ještě asi 10 minut. Osolíme, opepříme, okmínujeme a ochutíme medem. Posypeme sezamem a petrželkou.


Fotky receptu Dušené fazolky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené fazolky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !