Vložil: | veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené fazolky v rajské šťávě s česnekem :
1 kg zelených fazolek
| 80 g másla
| 5 hřebíčků
| 3 lžičky cukru
| 10 kuliček nového koření
| sůl
| 4 stroužky česneku
| 300 ml rajské šťávy
| 1 lžička mouky
| mletý pepř
| citrónová šťáva
Postup přípravy receptu Dušené fazolky v rajské šťávě s česnekem :
Na rozpuštěném másle osmahneme utřený nebo prolisovaný česnek. Vsypeme mražené nakrájené fazolky (pokud máme k dispozici čerstvé, je lepší použít), přidáme cukr a koření, sůl a necháme osmahnout. Přilijeme rajskou šťávu a podusíme doměkka. Je-li třeba, podlijeme ještě slabě vodou. Měkké fazolky nakonec můžeme zaprášit moukou a podle chuti opepřit a okyselit citrónovou šťávou.
Fotky receptu Dušené fazolky v rajské šťávě s česnekem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!