Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené vepřové vonící česnekem a kari s fazolkami

fotka Dušené vepřové vonící česnekem a kari s fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené vepřové vonící česnekem a kari s fazolkami:

4 porce vepřové plecko  | dle chuti: zelené fazolky (mohou být mražené)  | 1 cibule  | dle chuti: česnek  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl, pepř a kari koření

Postup přípravy receptu Dušené vepřové vonící česnekem a kari s fazolkami:

Plecko nakrájíme na kostky, cibuli najemno, fazolky očistíme a překrájíme dle velikosti na menší kousky.
Cibuli orestujeme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme, zasypeme dle chut kari, přidáme utřený česnek, ještě jednou rychle orestujeme, aby kari nezhořklo, podlijeme horkou vodou či vývarem a dusíme nejlépe v Papinově hrnci doměkka. Podléváme minimálně, aby se utvořila hustá voňavá šťáva. Krátce před dokončením přidáme fazolky a dusíme až změknou (mražené nemusíme rozmrazovat).
Ochutnáme ev. dochutíme.



Fotky receptu Dušené vepřové vonící česnekem a kari s fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené vepřové vonící česnekem a kari s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !