Vložil: | Estrellka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené zelí:
300 g kysaného bílého zelí
| 300 g kysaného červeného zelí
| 60 g sádla
| 1 menší cibule
| 10 ml červeného vína
| sůl
| cukr
| ocet
| 1 brambor
| instatní jíška
Postup přípravy receptu Dušené zelí:
Bílé i červené zelí propláchneme, necháme okapat a překrájíme. Posolíme, lehce podlijeme horkou vodou, k červenému zelí přidáme červené víno a dusíme asi 20 minut. Bílé zelí zahustíme strouhanou syrovou bramborou, červené instantní jíškou. Dochutíme solí, cukrem, případně octem a na závěr ozdobíme cibulkou, osmaženou na sádle.
Fotky receptu Dušené zelí:
Fotky vložil: Natural,damami,BADAČA,MichelePrg,tvackova1