Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený květák

fotka Dušený květák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Dušený květák:

1 velký květák  | 30 g tuku  | 2 lžičky semen hořčice  | 1/2 lžičky zázvoru  | 1/2 lžičky kurkumy  | 2 lžičky kmínu  | 1/4 lžičky papriky  | 1/4 lžičky mletého pepře  | 1/2 lžičky soli

Postup přípravy receptu Dušený květák:

Květák omyjeme, osušíme a rozdělíme ho na růžičky. Nahřejeme tuk a opékáme na něm hořčičná semena. Když začnou praskat, přidáme kurkumu a půl minuty mícháme při mírné teplotě. Pak vložíme květák, okořeníme ho zázvorem a za stálého míchání jej opékáme. Když je zcela zbarven kurkumou, přidáme kmín, pepř a papriku. Po minutě posolíme, přilijeme lžíci vody, dobře přikryjeme a vaříme na prudkém ohni, aby se vytvořila pára. Pak pokračujeme při mírné teplotě 10 minut. Po této době by měl být květák hotov. Odkryjeme ho a za stálého míchání vysušíme.


Fotky receptu Dušený květák:

Dušený květák
Dušený květák
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Dušený květák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles