Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený patison

fotka Dušený patison
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušený patison :

1/2 kg patisonu  | 4 stroužky česneku  | 150 g rajčat  | 1/2 sklenky smetany  | 4 lžíce nasekané petrželky,, bazalky a kopru  |  curry  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušený patison :

Patison omyjeme, oloupeme, překrojíme podélně na půl, vydloubneme měkkou dřeň s peckami. Patison nakrájíme na kousky, vložíme do hrnce, osolíme, přidáme nasekaný na drobno česnek, podlijeme 3 lžícemi vařící vody. Přikryjeme a vaříme na malém plameni. Po přibližně 5 minutách dolijeme smetanu. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájená přidáme k dusícímu se patisonu. Udusíme do měkka (přibližně 20 minut). Těsně před koncem poprášíme curry kořením a osolíme. Podáváme posypané petrželkou, bazalkou a koprem a jíme jak na studeno tak na teplo.



Fotky receptu Dušený patison :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený patison
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !