Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený patison

fotka Dušený patison
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušený patison :

1/2 kg patisonu  | 4 stroužky česneku  | 150 g rajčat  | 1/2 sklenky smetany  | 4 lžíce nasekané petrželky,, bazalky a kopru  |  curry  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušený patison :

Patison omyjeme, oloupeme, překrojíme podélně na půl, vydloubneme měkkou dřeň s peckami. Patison nakrájíme na kousky, vložíme do hrnce, osolíme, přidáme nasekaný na drobno česnek, podlijeme 3 lžícemi vařící vody. Přikryjeme a vaříme na malém plameni. Po přibližně 5 minutách dolijeme smetanu. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájená přidáme k dusícímu se patisonu. Udusíme do měkka (přibližně 20 minut). Těsně před koncem poprášíme curry kořením a osolíme. Podáváme posypané petrželkou, bazalkou a koprem a jíme jak na studeno tak na teplo.



Fotky receptu Dušený patison :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený patison
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !