Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvojbarevné cukroví

fotka Dvojbarevné cukroví
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dvojbarevné cukroví:

400 g hladké mouky  | 150 g moučkového cukru  | 200 g másla  | 2 vejce  | 2 lžíce rumu  | 2 lžíce kakaa  | 2 bílky

Postup přípravy receptu Dvojbarevné cukroví:

Z mouky, moučkového cukru, vajec, rumu a másla rychle vypracujeme hladké těsto. Těsto rozpůlíme a do jedné poloviny vmícháme kakao. Oba kusy vytvarujeme do bochánků a uložíme do fólie na 30 minut do chladničky. Na pomoučněném vále těsta vyválíme na 5 mm silné pláty, které potřeme bílkem. Na přípravu spirál položíme tmavé těsto na světlé, stočíme a nakrájíme na plátky. Pro šachovnicový vzor nakrájíme těsto na 1 cm široké pruhy. Světlé a tmavé pruhy klademe vždy vedle sebe a na sebe. Vše obalíme plátem světlého těsta, utvoříme váleček a nakrájíme na plátky. Na mramorovaný vzor prohněteme zbytky obou těst, vytvoříme váleček a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 200 stup. A cukroví pečeme asi 12 minut.


Fotky receptu Dvojbarevné cukroví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dvojbarevné cukroví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !