Použité suroviny receptu Džuveč ze sójového masa :
250 g rýže
| 150 g mražené zeleniny
| 1 cibule
| 80 g sójového masa v kostkách
| 4 lžíce oleje
| 1 lžíce mleté papriky
| 1 kostka zeleninového bujónu
| špetka soli
Postup přípravy receptu Džuveč ze sójového masa :
Na 1 hodinu namočíme sójové maso asi v 6 dl horké vody se zeleninovým bujónem. Na horkém tuku osmažíme jemně krájenou cibuli do zlatova, přisypeme papriku, mraženou zeleninu, rýži a zamícháme. Pak zalijeme vše namočeným sójovým masem i s vývarem, přisolíme a pod poklicí dusíme v troubě doměkka asi 40 minut.
Fotky receptu Džuveč ze sójového masa :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!