dle chuti: libovolné množství sýru Eidam
| dle potřeby: olej na potření plechu
| dle chuti: grilovací koření
| dle chuti: chilli koření
Postup přípravy receptu Eidamové tyčinky:
Nakrájíme eidam na cca 2-3 cm široké hranolky. Poskládáme je na olejem potřený plech nejméně s dvoucentimetrovými mezerami (jakmile eidam povolí, aby se jednotlivé kousky neslepily dohromady). Sýrové hranolky pak posypeme grilovacím a chilli kořením.
Plech vložíme do předem rozpečené trouby a po 2-3minutách vytáhneme. Mírně rozteklé dozlatova opečené sýrové hranolky můžeme ihned podávat, nebo je schováme pro kamarády a přátele na večerní posezení u dobře vychlazeného piva, či vína.
Fotky receptu Eidamové tyčinky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!