Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolkový nákyp s uzeninou

fotka Fazolkový nákyp s uzeninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Fazolkový nákyp s uzeninou:

1 balíček mražených fazolek  | 4 vejce  | dle potřeby: kousek sádla  | 200 g uzeného bůčku  | 1 kelímek kysané smetany  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Fazolkový nákyp s uzeninou:

Fazolky očistíme, překrájíme a uvaříme v trošce osolené vody do poloměka. Fazolky chvíli povaříme a na sítě necháme okapat. Pekáček dobře omastíme sádlem, urovnáme do něj střídavě vrstvu fazolek a jemně pokrájeného masa tak, aby nahoře byla vrstva fazolek. Nákyp vložíme do dobře vyhřáté trouby a prohřejeme. Vejce rozklepneme, rozšleháme je se smetanou, nalijeme je na fazolky a ještě asi 20 minut zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.



Fotky receptu Fazolkový nákyp s uzeninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolkový nákyp s uzeninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !