Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazolky po bulharsku:
800 g sterilovaných fazolových lusků
| 3 cibule
| 4 rajčata
| 1 šálek zeleninového vývaru
| 150 g oleje
| 1 lžíce mouky
| 1 lžička sladké papriky
| trochu kopru a petrželky
| špetka soli a pepře
Postup přípravy receptu Fazolky po bulharsku:
Fazolky scedíme, dáme do hrnce a přisypeme drobně pokrájenou cibuli, kolečka rajčat, drobně posekaný kopr a petrželku. Opepříme, zasypeme paprikou a podlijeme vývarem. Podusíme na mírném ohni. Zahustíme moukou rozmíchanou ve zbytku vývaru a nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
Fotky receptu Fazolky po bulharsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!